Само в 7DniFutbol.bg

Невероятна идея: АЕЦ Козлодуй да влезе в ЦСКА!

7 Dni Futbol04.05.201670

Бившият вицепремиер и министър на икономиката и енергетиката (2005-2007 г.) Румен Овчаров говори по теми, свързани с футбола, в предаването “Лице в лице” по Би Ти Ви.

“За да кажеш, че енергетиката е тръгнала в правилната посока, трябва да си намалил разходите в тази сфера. Добре се наливат средства, но само с наливане няма да стане. Искам да направя обаче една стъпка встрани от темата. Желая да предложа нещо на управляващите, включително на премиера Бойко Борисов. Той положи големи грижи за Левски. Положи големи грижи и за Берое, като го сложи на финансиране в една губеща централа – ТЕЦ “Марица изток-2″. Предлагам му да положи подобни усилия и за ЦСКА. Ще му бъдат благодарни милиони хора”.

Предлагам му АЕЦ “Козлодуй”, едно изключително печелившо предприятие, да се обвърже с поддръжката и съществуването на ЦСКА. И съм убеден, че милиони хора в България ще му бъдат благодарни во веки веков”, заяви Румен Овчаров, цитиран от вестник “Тема спорт”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ