Само в 7DniFutbol.bg

Берое представи уникалния юбилеен екип за следващия сезон

7 Dni Futbol03.05.201690

Юношите на Берое Иво Иванов и Веселин Пенев представиха юбилейният екип на отбора. Двамата са футболистите от представителния тим с най-много мачове във всички надпревари – над 220.

Футболистите ще използват този екип за пръв път по време на юбилейния мач с „Партизан“ (Белград, Сърбия), който ще се проведе на 17 май от 19:16 ч. на стадиона под Аязмото. Това ще бъде втори екип на „Берое“ за предстоящия юбилеен сезон 2016/17 г.

Екипът е с уникален дизайн и е изработен от немския производител на спортни стоки Uhlsport. В него са вградени и три специални елемента, които са в духа на стогодишнината на Берое.

На юбилейната фланелка, както и през целия следващ сезон ще бъде използвана специалната емблема, която бе изработена от Михаил Михайлов по случай „100 години Светът е Берое“, след специално проведен конкурс. Новото лого на тима събира в едно традицията, историята и символиката на Стара Загора и Берое, като ги обгръща в една модерна и красива опаковка.

Фланелката връща към корените на клуба с най-стария известен екип и е с черен цвят. Освен цветово, екипите от 20-те години са отправна точка и за някои от елементите по модела на юбилейната фланелка – бяла яка с триъгълник и бял маншет. Допълнени са бяла подложка в основата на фланелката и странични зелено-бели ивици, всичко това обединено в модерна визия и дизайн.

Тениската ще бъде допълнена от черни гащета и черни калци. Първият екип за следващия сезон ще остане зелен и ще бъде представен преди първите официални двубои на Берое.

На гърба на фланелките е бродиран слоганът за юбилея – „100 години Светът е Берое“.

Във вътрешната част е интегриран друг специален елемент – един от любимите рефрени за феновете – „Един град, един отбор“, допълнен с барсът от герба на Стара Загора.

В бялата подложка в основата на юбилейната фленелка е добавена и стилизирана юбилейна емблема с цифра 100 до нея, която символизира вековния период.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ