Само в 7DniFutbol.bg

Не истерия, а историческо! ЦСКА продава 100 билета в минута!

7 Dni Futbol03.05.201660

Истерията, която предизвика пускането на билетите за полуфинала за Купата на България между ЦСКА и Берое, бледнее на фона на това, което се случва в минутите след пускането в продажба на пропуските за финала между армейците и Монтана. “Червеният” клуб продава по 100 билета в минута, което е абсолютно рекордно постижение за нашите ширини. Само за 15 минути се изчерпаха 1500 пропуска.

Желаещите да присъстват на историческия финал, в който за първи път ще участва тим от “В” група и е първи в историята на Монтана, могат да се сдобият с билети на касите на стадион “Българска армия”, както и онлайн. Пускането на хартийките в интернет е основната причина те да се харчат толкова бързо.

По всяка вероятност поне половината места на Националния стадион “Васил Левски”, където ще се играе срещата, ще бъдат разпродадени до края на работната седмица. Желащите трябва да платят по 10 лева за секторите “Г” и “Б”. Цената за сектор “В” е 15 лева, а пропуските за сектор “А” струват по 20 лева. Деца до 7 години ще влизат безплатно на стадиона заедно със своите родители.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *