Само в 7DniFutbol.bg

Какво обеща Чандъров на Костов, за да гони топ 3

7 Dni Futbol03.05.201660

Бъдещият собственик на Ботев Пловдив Румен Чандъров е имал среща със старши треньора Нико­лай Костов относно лятната селекция на тима. Бизнесме­нът е обещал минимум чети­рима нови футболисти на на­ставника. Става въпрос за чужденци, с които да бъде вдигната класата за следва­щия сезон. Тогава ще бъде го­нено и място в тройката.

Костов е поискал нов вра­тар, бранител, вътрешен халф и нападател. Канарчета- та изпитват остра нужда от таран и страж. На тре­ньора вече са предложени до­ста играчи, които да види и евентуално да привлече. Поч­ти всички са свободни аген­ти, каквото е и основното изискване.

Специалистът е разговарял с Чандъров и за бъдещето на Тодор Неделев, който е под наем от Майнц 05. Вероят­ността атакуващият халф да остане обаче не е много голя­ма. През тази седмица се оча­ква новия си договор с клуба да подпише централният защит­ник Радослав Терзиев. Лъчезар Балтанов вече удължия своя контракт за още един сезон.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ