Само в 7DniFutbol.bg

Ето кога ще обявят новият треньор на Берое

7 Dni Futbol03.05.201631

До края на седмицата тряб­ва да стане известен новият старши треньор на Берое, обя­виха от клуба. В момента наче­ло на заралии е Пламен Липен­ски, но той е временен вари­ант. За наследник на освободе­ния Петър Хубчев се спрягат доста имена. Под Аязмото упо­рито крият хората, с които преговарят. Опции са Димитър Васев, Стойчо Младенов и др.

Все още не е ясно и дали бъде­щият наставник на староза­горци ще се съгласи да работи в тандем сьс спортен директор, както иска ръководството на клуба. Досега тази длъжност, наравно с треньорската, съ­вместяваше Петър Хубчев. Та­ка действаше и Илиан Илиев. Последният спортен директор на заралии беше Васил Драголов.

Не е ясно и дали временният наставник Пламен Липенски ще остане в екипа на новия стар­ши треньор. Много е вероятно това да се случи.

Петима ключови футболи­сти за Берое пък ще се завър­нат в игра в предстоящото гостуване на Черно море. Дву­боят е в петък от 15:30 часа. Иво Иванов и Игор Джоман изтърпяха наказание от две срещи, заради което пропусна­ха последните два мача на ста­розагорци. Спас Делев, Неманя Милисавлевич и Веселин Пенев не взе­ха участие при домакинство­то на Славия (1:1), но сега от­ново ще са на разположение на старши треньора Пламен Липенски.

“Тема спорт”

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *