Само в 7DniFutbol.bg

Съблекалнята мрази Моци!

7 Dni Futbol03.05.201691

Почти никой в съблекалнята на Лудогорец не харесва звездата на тима Козмин Моци, твърди в. “България Днес”. Румънецът няма приятели в отбора, а голяма част от съотборниците му странят от него. Причина за това е, че футболистът се ползва с особено голяма почит от ръководството на шампионите. На негово име бе кръстена дори трибуна на стадиона в Разград. Освен това защитникът получава тлъстата сума от 30 хиляди евро на месец, което поражда много завистливи коментари по негов адрес.

31-годишният Моци ще играе с националния отбор на Румъния на предстоящото европейско първенство във Франция. Това допълнително е повишило самочувствието му и той се счита за недосегаем сред останалите. Босовете на “орлите” не дават да се каже една лоша дума или критика по адрес на Моци. Всичко това е дошло в повече на съотборниците му, които са решили да не комуникират с него. Изключение от това са само една малка част от чуждестранните футболисти, които сформират групичката около Моци.

С него естествено са сънародниците му Клаудиу Кешеру, който също звездее и взема втората най-висока заплата в отбора, както и Андрей Препелица.

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев не крие, че Моци е сред любимите му футболисти.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ