Само в 7DniFutbol.bg

Хитра клауза спести една торба пари на Локо Пд

7 Dni Futbol03.05.2016100

Локомотив (Пловдив) се отърва от нападателя Гай Мансур, без да му плати обезщетение, въпреки че сенегалецът имаше договор с клуба до лятото на 2019-а година. Миналия четвъртък 30-годишният африканец замина за Румъния, след като разтрогна контракта си с пловдивчани по взаимно съгласие.

“7 дни спорт ” научи, че от “Лаута” са успели да шитнат Мансур, без да се бръкнат дълбоко в джоба заради наличието на специална клауза в договора на играча. “Черно-белите” са заложили въпросната точка в контракта на Мансур, когато той парафира с клуба през зимата. От Локомотив (Пловдив) явно са разполагали с информация, че сенегалецът има хроничен здравословен проблем. Затова са сключили клауза, според която, ако старата му травма се прояви в рамките на първите два месеца от престоя му на “Лаута”, то “смърфовете” ще могат да се разделят с него без претенции от страна на нападателя. В крайна сметка това се случи.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ