Само в 7DniFutbol.bg

Паслар идва в ЦСКА от ММА-школа в Узбекистан, за да унищожи вредителите

7 Dni Futbol02.05.2016130

Новият директор на ЦСКА Николай Паслар има мисията да унищожи вредителите в Борисовата градина! Той е известен като световен и европейски шампион по борба, но малцина знаят, че за последно е бил в Узбекистан. Там е управлявал собствена ММА-школа със специално предназначение.

След като разкрил предателствата на Александър Тодоров, както и при военната обстановка, предизвикана от безпрецедентната атака срещу играчите му, Гриша Ганчев решил, че в момента му трябва доверен човек начело на ЦСКА. И най-важното – безстрашен. Преди това постът е бил предложен на други двама души, но като разбрали кои са враговете на ЦСКА, те решили да не нагазват в дълбоките води. За разлика от тях, Паслар на момента се съгласил да се хвърли в битка за “армейците” и благодетелят им.

Самият Паслар е известен като уникален мъжкар в борцовите среди. Преди време, когато прие поканата на Гриша Ганчев да се бори за България, бе залашван да не го прави. Той обаче не се подаде на натиска и донесе не една и две титли за страната ни. И още нещо.В Узбекистан Паслар е известен и с друго – успя да реши проблемите на един местен клуб с черното тото…

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ