Само в 7DniFutbol.bg

Невиждан бандитизъм! Рекетират играчите на ЦСКА да загубят финала с Монтана, плашат им децата

7 Dni Futbol02.05.201670

Чудовищен скандал е на път да разтресе българския футбол! Футболисти на ЦСКА са притискани от няколко дни да излязат на бойкот срещу настоящята управа. Други пък са тероризирани да загубят финалната среща с Монтана. Всичко това е придружено със заплахи и рекет! Включително споменаване и на деца! Целта е армейците” по никакъв начин да не стигнат до трофея! А след това да бъде разбит и клуба, за да може да се стигне до месианска роля на определен бизнесмен.

ПАСЛАР ИДВА ДА СПРЕ РЕКЕТА И ЧЕРНОТО ТОТО ПОКРАЙ ЦСКА – ВИЖТЕ КАК ТУК

Атаката срещу ЦСКА се осъществява от бивши служители на клуба, работили на Армията” при различни собственици. Зад тях пък стоят добре организирани рекетьорски структури. Ясно е и кой ги обединява. Съвсем скоро от Борисовата градина ще разкрият безпрецедентната атака срещу клуба, която е толерирана от БФС и ПФЛ. Преди това обаче Гриша Ганчев смята да осигури максимално добри условия на състезателите, за да се концентрират върху финала с Монтана. Това включва най-вече пасивиране на атаката отвън, както и отговаряне с адекавтни противодействия. Първото е факт – световният шампион по борба Николай Паслар вече е директор на клуба. Предстоят второ, трето, четвърто…

ОТВТЕН УДАР – ГРИША ГАНЧЕВ МЕСТИ ЦСКА В ГЪРЦИЯ – ВИЖ ТУК

За случващото се в момента в ЦСКА намекна по интелигентен начин след двубоя със Сливнишки герой треньорът на “армейците” Христо Янев. Самият той е бил сигнализиран от част от момчетата му, които дошли в треньорската стая с треперещи колене.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ