Само в 7DniFutbol.bg

Коко, ще загубиш и тази война с Локо!

7 Dni Futbol27.01.201570

Коко Динев го няма на „Лаута”, но духът му продължава да води война с Локо. Всеки ден от килера на санданчанина изкача по някой финансов скелет. Я на един не платил, я с още сто и един не се разплатил. Вчера на „Лаута” цъфна да си иска 30-те бона някакъв, дето не е бил дори на щат! Очевидно е, че Динев не е управлявал Локомотив, той е залагал само мини, които сега една след друга пали във войната си със славния черно-бял клуб.
Тази война обаче е обречена! Както и предишната, която Динев поведе с публиката. Тя веднъж го изгони, сега ще се справи и с мекеретата му. И с Ролев, и с Кокала, и с десетките такива, които са заседнали на гърлото на Локомотив. Хората, които управляват днес клуба го правят, защото са от Локомотив! А не, защото живеят на гърба на Локомотив. С тях не можеш да спечелиш война, г-н Динев. Така, че просто абдикирай. Иначе те чака тъжната съдба на…Хитлер. Чака те футболна смърт.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ