Само в 7DniFutbol.bg

Левски може да е шампион, хвърли бомбата човек на Бербо

7 Dni Futbol27.01.2015140

Един от най-известните български мениджъри – Емил Данчев, сподели очакванията си от развоя на българското първенство. Данчев косвено е акционер в ЦСКА посредством своята дъщеря и даде леко предимство на “армейците”.

“Предстои много тежка, дори свирепа битка. Но не само ЦСКА и Лудогорец имат апетити към титлата – според мен и други отбори са способни да се намесят в спора. Да не бързаме да отписваме Литекс и “Левски”. В най-добрата позиция обаче е ЦСКА. В отбора действаха бързо със селекцията, попълват отбора на нужните постове и според мен са способни да удържат Лудогорец и да запазят върха. Това обаче няма да е никак лесно”, каза Данчев пред “Тема Спорт”.

“Не обичам да коментирам организационни въпроси. Ще кажа само, че ЦСКА се управлява добре и се надявам да продължи да върви във възходяща посока. Неслучайно придобих и акции”, добави мениджърът на Димитър Бербатов.

Той отказа да коментира дали се работи по изходящи трансфери на “Армията”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ