Само в 7DniFutbol.bg

Шокиращо: ЦСКА е от елита на Европа, плащащ най-редовно!

7 Dni Futbol27.01.201540

Италианският мениджър Мариано Бидзари, който е агент на Серджиу Буш и Иван Маркович, а има отношение и към Тончи Кукоч, обяви пред Тема Спорт”, че чака около 30 000 евро от ЦСКА. Преди година клубът бе заплашен с отнемане на точки, ако не плати дълга си към него. В крайна сметка задължението бе разсрочено, а към момента то не е спешно, поне по думите на италианския импресарио.

“Сумата, която ЦСКА ми дължи, е между 27 и 35 000 евро. Тя не е спешна и не представлява проблем за клуба. Разбрали сме се с президента Томов да ми плати, когато има възможност. Аз му имам доверие и съм уверен, че всичко между мен и ЦСКА ще бъде разрешено”, каза Бидзари

“Сведох до знанието на ЦСКА оферта за Буш от Италия, но тя бе отхвърлена. Така според мен е много вероятно сделка за него да има чак през юни, докогато и цената му ще се покачи. Нито един от моите клиенти не се е оплакал от обстановката в ЦСКА. Плащанията може и да не са на точната дата, но са по-редовни от 80-90% от клубовете в Източна Европа. Досега никой мой футболист не е изразил възмущението си от забавянето на заплатите в ЦСКА”, добави италианският мениджър.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ