Само в 7DniFutbol.bg

Боже мой, какъв доведоха в Левски!? За 60 милиона!

7 Dni Futbol27.01.201590

Гвинейският футболист Салим Сисе, който се очаква да стане ново попълнение в „Левски“ се оказва истинска енигма. Вчера Стойчо Стоев обяви, че има технически пречки при преговорите за трансфера на нападателя, но не разкри подробности.

Историята на Сисе във футбола започва през 2011 г. в италианския Арецо. Той обаче пристига в Италия като бежанец и без документи. Това и до днес поставя под съмнение истинската му възраст. Официално се води, че нападателят е роден на 24 октомври 1992 г., но това е според документите, които му изготвят в Италия. Преди да заиграе в Арецо Сисе работи като момче за всичко в местен хотел. В италианския клуб му дават първата футболна фланелка и първите бутонки.

След силен сезон в Арецо, където вкарва 13 гола, следва трансфер в португалския Академика (Коимбра) през лятото на 2013 г. Само един сезон по-късно Спортинг (Лисабон) плаща за него 300 000 евро, а при подписването на договора му слагат откупуваща клауза в размер на 60 милиона евро.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ