Само в 7DniFutbol.bg

Домусчиев: Томов да даде 1 лв. повече и да взима тв правата

7 Dni Futbol27.01.201530

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви в интервю за “Зона Спорт” по БТВ, че отношенията му с ръководствата на ЦСКА и Левски са нормални и няма проблеми с никого от тях.

„Аз се държа абсолютно нормално към всички, стига те нещо да не ме нападат. Ако има някакви атаки, те са плод на някакви емоции и вие, журналистите, най-добре може да ги оцените. Не ми е в стила задължително да отговарям. Някой нещо ако ме обиди по някакъв начин и го направи публично, го пускам на моите адвокати и оттам нататък ще се разхожда редовно из съдилищата”, заяви Домусчиев. Той коментира и сделката с тв правата, според която той вече притежава 100% от фирмата “Футбол Про Медия”.

“Аз не виждам какъв конфликт на интереси има. На последното събиране на клубовете предложих на г-н Томов ако иска да даде, може и да е с 1 лев по-добра оферта от мен и да ги взима. За мен е главоболие и на фона на ангажиментите, които имам, честно казано не ми се занимава. Ако някой има идея и може да осигури на клубовете повече от 6 милиона, аз с удоволствие бих му прехвърлил правата и отговорността. Сега месец по-рано плащаме вноските, а по договор трябва да ги платим някъде в края на февруари. Ако има конфликт на интереси, дайте да ги дадем на някой и да не взимаме нищо. Да се случва това, което се е случвало предишните години. Поне в момента това, което чух на тази среща от клубове, е, че за тях най-добрата гаранция е Домусчиев. Искам да видя и дали ще има сериозни телевизии, които биха партнирали с всеки. Това е също сериозен въпрос. Защото телевизиите имат много изисквания и аз трябва да им помагам”, завърши Домусчиев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *