Само в 7DniFutbol.bg

Иван Вуцов: Няма да кажа мнението си за Стоев

7 Dni Futbol27.01.2015110

Легендата на Левски Иван Вуцов не пожела да разкрие какво е мнението му за настоящия треньор на “сините” Стойчо Стоев. Според него клубът трябва да погледне школата си, тъй като там има много перспективни кадри.

„Каквото и да мисля за Стойчо Стоев, няма да го кажа, времето ще покаже. На този етап това са възможностите на отбора, това, което показва. Но те не са достатъчни за това, което публиката очаква и което прилича на 100-годишен клуб. Определено трябва да се погледне в школата. След като говорим за играчи отвън, които имат цена, а ние нямаме пари, трябва да гледаме към юношите. Мисля, че там имаме добри перспективни кадри. Няма рецепта за вдигането. В „Левски” трябва да се направят колосални промени”, категоричен е Вуцов.

Във връзка с влизането на феновете в управлението на „Левски” легендата сподели: “Не мога да коментирам този въпрос. Мисля, че не съм виждал това да става на друго място и в други страни, нито в напреднали клубове. Дано това да се окаже успешен ход.”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ