Само в 7DniFutbol.bg

Легенда на Левски: Липсата на Сираков е осезаема

7 Dni Futbol27.01.201590

Една от легендите на българския футбол и „Левски” Иван Вуцов заяви, че Наско Сираков би бил най-полезен на „сините” в този момент на дълбока криза, в която се намират, но сега всички трябва да се обединят около Иво Тонев.

“В такъв момент щеше да е силно полезен. Винаги съм го оценявал като една силна фигура, от чието отсъствие „Левски” загуби. При всички положения разединението не е фактор, който води до успехи. Колкото повече хората са обединени и могат да бъдат съпричастни в положителния смисъл, да помогнат за корекцията и успехите на отбора, трябва да се направи”, сподели Вуцов за Сираков в интервю за ТВ7.

“Независимо от всичко, понеже беше юбилейна година, аз изказвам моето задоволство и още един път доказвам, че футболните любители, които обичам „Левски” са готови да го подкрепят и да му се радват даже, когато не е най-добре. Видяхме какво тържество стана и какво се направи за 100-годишнината. „Левски” няма да загуби никога привържениците си. Те все още чакат. Всички в клуба са длъжници, защото мястото в класирането не е това, което очаква „Левски”. Каквото е можело и трябвало с Иво Тонев, съм го изказал. Дали е било най-правилното или не, като не сме успели, значи не е много правилно. Трябва всичко да се обедини около него, ако искаме да изплуваме. Мнението ми за него е силно положително”, каза още легендата за състоянието на клуба.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *