Само в 7DniFutbol.bg

Буш реши: Искам си в ЦСКА!

7 Dni Futbol27.01.201530

Нападателят на ЦСКА Сержиу Буш обяви пред медиите в Румъния, че желае да остане на “Българска армия” и през пролетния полусезон.

През последния месец усилено се заговори за продажбата на бившия футболист на ЧФР Клуж, но до този момент до сделка не се е стигнало. На този етап няма и конкретни преговори за правата на румънеца, а само запитвания от страна на чуждестранни клубове. ЦСКА обаче е готов да продаде Буш, за да попълни изтънялата каса. “Червените” са склонни да приемат оферта за нападателя дори на стойност около 900 000 евро.

“Искам да остана в ЦСКА и през пролетта. Гладен съм за успехи, каквито мога да постигна с отбора. Имаме реален шанс за титлата и искам да се възползвам от него. Ще се борим с моя сънародник Козмин Моци от Лудогорец и нека по-добрият победи. На този етап моя продажба ще се осъществи много трудно. Бих склонил да сменя клубната си принадлежност само ако ме иска някой популярен отбор”, коментира Буш.

“Тема Спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ