Само в 7DniFutbol.bg

Черноморец стана като Ботев Пловдив! Вижте как

7 Dni Futbol26.01.2015280

Документите за регистрация на сдружението “Бъдеще за Черноморец (Бургас)” бяха внесени днес в съда в Бургас, след като през миналата седмица беше проведено Учредителното общо събрание. То е направено по подобие на “Бъдеще за Ботев”, което навремето спаси славния пловдивски клуб.

Сдружението е създадено от бивши ръководители на най-популярния бургаски клуб, както и от бизнесмени, фенове, поддръжници, интелектуалци. Целта му е да подпомогне Футболен клуб Черноморец, да осигури повече средства за нормалната работа на клуба, а в по-далечен план да работи и за издигането на нивото на клуба. Организацията е регистрирана като сдружение с нестопанска цел по съответния закон.

За председател на сдружението е избран бившият президент на Черноморец Тома Томов. Заедно с него в 7-членния управителен съвет влизат спортният деятел Васил Стоянов- дългогодишен председател на ДФС Черноморец, бившите футболисти на клуба Иван Притъргов, Валентин Делиминков и Николай Калушев, строителният предприемач Димо Тадаръков, а от квотата на фенклуба- Георги Колибаров.

Сдружението ще даде специална пресконференция до края на седмицата, на която ще официализира началото на работата си, ще представи ръководните си структури и ще говори за бъдещите си цели и планове, както и кампаниите, които планира. Датата, мястото и часът на пресконференцията ще бъдат обявени в близките 1-2 дни.

В същото време продължава работата на футболния отбор за пролетния полусезон продължава. Днес акулите уредиха две контролни срещи за следващите си десет дни. В събота от 13.30 часа на Кампуса на клуба ще гостува Тунджа 1915 (Ямбол), отбор от трета дивизия. В сряда на същото място пък е уреден спаринг с Несебър.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ