Само в 7DniFutbol.bg

Канибала от “Лаута” на съд за кокаин и грабеж

7 Dni Futbol26.01.2015140

28-годишният пловдивчанин Явор Геров-Канибала, който преди години отгризна носа и ухото на двама младежи, отново ще бъде съден за грабеж, наркотици и побой в Пловдив. Геров, който е сред плашещите фенове на Локо Пд, има 6 присъди. Година, след като излезе предсрочно от затвора заради канибалски прояви, той се заплел в поредна криминална история, пише “24 часа”. В съучастие с 24-годишния Сюрен Борисов извършили грабеж от Веселин Бойкинов на айфон. Той продавал кокаин, предоставян му от Явор и Сюрен, и отчитал парите пред тях.

ЕКСКЛУЗИВНО! ВСИЧКИ НОВИНИ ОТ ПЛОВДИВ НА ЕДНО МЯСТО – ВИЖ ТУК!

През декември 2013 г. те го упрекнали, че ги мами. Качили го на кола и по пътя го опердашили. На 16 юли м.г. Бойкинов отново бил засечен от двамата в квартална градинка. Този път му задигнали телефона, който пласирали за 250 лв. вместо за 580. Причината е, че Бойкинов не им казал кода, въпреки че Явор го заплашил: “Ще ти изям ушите и ще те излежа!”

Геров се прочу през 2009 г. Тогава в заведение отхапа от носа на Димитър Рангелов. 2 г. по-късно отгризна 2/3 от ушната мида на Николай Адамов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ