Само в 7DniFutbol.bg

Манджукови сменят Лупи! Вижте с кой

7 Dni Futbol26.01.201530

Хората, на чиито пари се крепи ЦСКА в момента – фамилия Манджукови, спешно търсят лице назаем. Целта е да се лансира нов ръководен образ, а Сашо Апашо постепенно да слезе от сцената. Причината – крайно негативният му имидж, който отблъсква всички от ЦСКА.
Напоследък пък Лупи добави нова черна точка – разби отбора с някои свои непремерени изказвания. “Убиецът на “Кремиковци” очевидно е неприемлив и за цялата “червена” общност, която неслучайно отказа да се включи в кампанията му на борсата миналата година. За капак бившият комунист разцепи и управата в Борисовата градина, настройвайки там едни акционери срещу други. Резултатът – хората от “Трейс груп” най-вероятно ще съдят клуба.

ЗАЩО И МАРТИН ПЕТРОВ ИСКА ПРОМЯА В ЦСКА – ВИЖ ТУК

Различни представители на фамилия Манджукови вече сондират мнения с фаворитите за “Лице назаем”. “7 дни спорт” твърди, че са водени проучвателни разговори с бившия председател на УС на ЦСКА Стефан Орманджиев, с експрезидента на армейците Валентин Михов и някогашния спортен директор Стойне Манолов. От тях обаче първите двама са отказали експресно, а босът на “Царско село” предпочита да остане в ролята на спонсор на клуба. Проблемът на всички тях е непрозрачното управление на ЦСКА, както и съмненията, че се трупат нови и нови дългове, скрити зад добрите намерения да се чистят старите.

ВСИЧКО ЕКСКЛУЗИВНО ОТ ЦСКА – ВИЖ ТУК

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *