Само в 7DniFutbol.bg

“Магарета” натискат звезда да избяга от Гриша Ганчев

7 Dni Futbol26.01.201541

Италианският “Киево” е най-сериозният претендент за крилото на “Литекс” Армандо Ваюши, пишат медиите в Албания. “Летящите магаренца” са на първата позиция над зоната на изпадащите в Серия А и се нуждаят от нови попълнения в битката за спасяване. Те обаче искат да вземат Ваюши без трансферна сума, въпреки че албанецът има договор с “Литекс” до лятото. Двата милиона евро, които от Ловеч искат за правата на крилото, не са по силите на “Киево” и затова веронският клуб се опитва да прикотка Ваюши да прекрати контракта си. Италианците изкушават албанеца със заплата, която е в пъти по-висока от тази, която футболистът прибира в Ловеч в момента. На Апенините пък пишат, че Ваюши може да пристигне в “Киево” до края на месеца, но при определени условия, които не биват разкрити допълнително.
В момента Ваюши и ловешкият клуб водят тиха война, в която Красимир Балъков отказа да коментира крилото, а пък албанецът заяви, че е пуснат в допълнителна почивка.
Неяснотата около бъдещето на Армандо Ваюши трябва да приключи в следващите дни. Ако се завърне в Ловеч и отново откаже да подпише нов договор, албанецът ще бъде натирен във втория отбор. При параф обаче, “оранжевите” едва ли ще правят спънки на Армандо за трансфер през лятото. Каквото и да се случи обаче, треньорът Красимир Балъков ще подсили отбора си с нов флангови футболист. Ловчанлии вече са влезли в преговори с няколко чуждестранни играчи, но за момента няма нищо сигурно.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ