„Магарета“ натискат звезда да избяга от Гриша Ганчев

7 Dni Futbol26.01.201501

Италианският „Киево“ е най-сериозният претендент за крилото на „Литекс“ Армандо Ваюши, пишат медиите в Албания. „Летящите магаренца“ са на първата позиция над зоната на изпадащите в Серия А и се нуждаят от нови попълнения в битката за спасяване. Те обаче искат да вземат Ваюши без трансферна сума, въпреки че албанецът има договор с „Литекс“ до лятото. Двата милиона евро, които от Ловеч искат за правата на крилото, не са по силите на „Киево“ и затова веронският клуб се опитва да прикотка Ваюши да прекрати контракта си. Италианците изкушават албанеца със заплата, която е в пъти по-висока от тази, която футболистът прибира в Ловеч в момента. На Апенините пък пишат, че Ваюши може да пристигне в „Киево“ до края на месеца, но при определени условия, които не биват разкрити допълнително.
В момента Ваюши и ловешкият клуб водят тиха война, в която Красимир Балъков отказа да коментира крилото, а пък албанецът заяви, че е пуснат в допълнителна почивка.
Неяснотата около бъдещето на Армандо Ваюши трябва да приключи в следващите дни. Ако се завърне в Ловеч и отново откаже да подпише нов договор, албанецът ще бъде натирен във втория отбор. При параф обаче, „оранжевите“ едва ли ще правят спънки на Армандо за трансфер през лятото. Каквото и да се случи обаче, треньорът Красимир Балъков ще подсили отбора си с нов флангови футболист. Ловчанлии вече са влезли в преговори с няколко чуждестранни играчи, но за момента няма нищо сигурно.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *