Само в 7DniFutbol.bg

И Ботев спасява мача на националите в Турция

7 Dni Futbol26.01.2015120

Новият селекционер Ивайло Петев спешно е подготвил списък с допълнителни играчи, които да призове за контролата с Румъния на 7 февруари, научи „Меридиан Мач”. Това се наложи, след като седем играчи не бяха освободени от клубовете си, защото контролата не е официална за календара на ФИФА.

Петев не изключвал варианта и други от избраниците му да отпаднат. Към този момент не бяха пуснати Гълъбинов, Александър Тонев, Георги Миланов, Венци Христов, както и трима от Лудогорец, които най-вероятно са защитниците Терзиев, Александър Александров и Данчо Минев. На тяхно място засега Петев се спрял основно на играчи от българските клубове, които се подготвят в Анталия. Така новите съвсем бързо ще се присъединят към отбора, който ще играе проверката си също в града от Средиземноморието. На левия фланг в предни позиции се отвори дупка покрай отсъствието на Тонев и Христов, и ще бъде повикан силно играещият за Локо (Сф) Влади Романов. Мариян Огнянов и Данчо Христов от Ботев и Иво Иванов от Берое са другите, които влизат в плановете на селекционера.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ