Само в 7DniFutbol.bg

Парадокс! Контролата с „Литекс“ би по билети „А“ група

7 Dni Futbol26.01.201500

На Лаута са супердоволни от хода, който предприеха за контролата с „Литекс“. Шефовете на „Локомотив“ (Пд) спряха камерите на „Канал 3“ и пуснаха билети по 3 лева. Сметките показаха, че са продадени 495 входни талона. Това е истински парадокс, защото за последния мач от „А“ група – с „Локо“ (Сф), на Лаута продадоха едва 402 билета.
С близо 1500-те лева приход „черно-белите“ покриват разходите по осветлението и едноседмичната поддръжка на терена, пресметнаха в клуба. Шефовете са сигурни, че ако не беха лошото време и проливният дъжд, на „Локомотив“ щеше да има двойно повече зрители.
Това мотивира началниците повече да не допускат безплатни излъчвания на техни двубои. Както е известно, от „Локомотив“ поискаха 2000 лева от „Канал 3“, за да покаже мача, но телевизията отказа, защото сумата била „скандално висока“. Оказа се обаче, че е съвсем нормална с оглед приходите от билети.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ