Само в 7DniFutbol.bg

Мартин Петров поиска промяна в ЦСКА!

7 Dni Futbol26.01.201541

Мартин Петров, който завърши кариерата си в ЦСКА, коментира настоящото състояние на клуба, както и в каква посока се развива животът му в момента.
“Вярвам, че положението ще се оправи. Затова и завърших кариерата си в ЦСКА и помогнах в този тежък момент. Ясно е, че клубът още не е в цветущо състояние и не е в това положение, в което искаме. Далеч сме от пълното оздравяване. Но Томов и Тодоров го знаят и правят всичко възможно, за да го променят. ЦСКА не е на това ниво, на което трябва да бъде и на което е бил преди години. Чувам, че шефовете правят всичко възможно клубът да се възроди по най-добрия начин и дано това стане факт. Дано ЦСКА пак да е страшилище по родните терени. Името се позагуби в последните години, но смятам, че е дошло време за промяна”, заяви Петров в предаването “Резултат” no Bulgaria On Air.
В момента той следва в НСА: “Намирам се в тежък период. Доста ми е трудно, защото досега 15 години съм тичал след топката и изведнъж попадам в напълно различна среда. Още не съм решил какво искам да правя, има различни възможности, но не мога да намеря нещото, което най-много би ми харесало”, добави Петров.,

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ