Само в 7DniFutbol.bg

Вуцов и Йовов знаят КОЙ коли в Левски: Подкрепете Тонев

7 Dni Futbol26.01.201540

Всички на “Герена” трябва да слушат Иво Тонев, за да изплува Левски от кризата. Това заяви легендата на “сините” и българският футбол Иван Вуцов в интервю пред TV7.
“Мнението ми за Иво Тонев е силно положително. Трябва всичко да се обедини около него, ако искаме нещо да се направи. Левски няма този потенциал, който очакват привържениците. Отборът няма този състав и тези хора, които да изведат тима на полагащото му се място. Каква е причината? Друг въпрос”, попита иронично Вуцов.
Именно Тонев покани преди три години Вуцов на “Герена” в качеството на негов съветник и в думите на легендата няма нищо изненадващо.
Бившият спортен директор на Левски Христо Йовов задочно също се присъедини към мнението на Вуцов. “Иво Тонев е доста амбициозен човек и ще направи всичко възможно Левски да изглежда по-добре и по-силен. Да не забравяме, че за последно Левски се бори за титлата до последния кръг именно под негово ръководство, игра също финал за Купата. След това никой не се е справял по-добре”, казва Йовов пред “Тема Спорт”.,

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *