Само в 7DniFutbol.bg

Цената на Буш се срина

7 Dni Futbol25.01.201520

ЦСКА продължава да преговаря за продажбата на нападателя Сержиу Буш. Негов трансфер е най-актуалната тема при “червените” през последния месец. Разговорите за продажбата му стартираха в средата на декември при цена от 1,6 милиона евро, а след това исканата от ЦСКА сума бе неколкократно намалявана, пише “Тема спорт”.

Според последни информации от мениджъри, близки до преговорите, клубът вече е готов да се раздели с голмайстора си за сума от порядъка на 900 хиляди евро, стига де та бъдат платени накуп и то не по-късно от месец след сключване на сделката.

Много е вероятно в следващите дни да се стигне до трансфер на румънеца при посочените стойности. Треньорът Стойчо Младенов вече е спокоен за върха на атаката на “червените” през пролетта, след като Орелиен Жоахим показва добра форма, а и новото попълнение Стефан Николич изглежда доста обещаващ играч.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ