Само в 7DniFutbol.bg

Дерменджиев отсече: Владо Стоянов остава

7 Dni Futbol24.01.201510

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че до лятото “орлите” ще разчитат на футболистите, с които разполагат в момента. Той добави, че все още няма яснота около имената на трима от шестимата играчи, които Лудогорец ще пусне в националния отбор за контролата с Румъния на 7 февруари.

“На този етап играем с футболистите, с които разполагаме, те играха и в Шампионската лига, доказаха, че са качество, така че до лятото така продължаваме. Владислав Стоянов? Да, със сигурност остава. Всички са тук. Националите? Ще се договорим с Ивайло Петев. В един период, в който се подготвя един отбор, шест човека са много. Аз казах и преди това – националният отбор е над всичко, така че остана с Ивайло да си договорим за кои става въпрос, защото виждате, че и други футболисти не ги пускат”, каза специалистът на летище “София” преди заминаването на Лудогорец за лагер в Испания.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ