Само в 7DniFutbol.bg

Топ-банкер прати хора да огледат Локо (Пд), стяга инвестиция

7 Dni Futbol23.01.201540

Един от топ-банкерите на България е пратил свои хора да огледат Локомотив Пловдив, научи 7DniFutbol.bg! Те ще са довечера на „Лаута”, когато Локото посреща Литекс в първата си контрола за сезона. Идеята им е да се запознаят с обстановката на легендарния пловдивски стадион, да видят отношението на публиката, както и да влязат в контакт с някои от ръководителите на клуба.
Банкерът, който се интересува от Локомотив бе сред големите конкуренти на Цветан Василев доскоро. Точно от онзи период е и идеята му да инвестира на „Лаута”. Въпреки фалита на КТБ, мегамилионерът не се е отказал от идеята си да подаде ръка на Локомотив. Става дума за солидно спонсорство. Най-вероятно и заради това от Локомотив все още не продават челната част на екипа си, пазейки място за логото на фирма, който ще извади далеч по-сериозна сума от предложението на „Ефбет”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ