Само в 7DniFutbol.bg

Спешна среща в Локо София заради селекцията

7 Dni Futbol23.01.201550

Ръководството на Локомотив (София) и треньорът Димитър Васев все по-сериозно се притесняват, че няма да успеят да прилючат на време зимната селекция в клуба. 7DF научи, че през уикенда босът Николай Гигов, останалите директори и наставника ще проведат спешна среща. Основната тема на тея ще бъде селекцията на клуба.

В “Надежда” искат на всяка цена да се подсилят с класен нападател, крило и халф, но за момента опитите им удрят на камък. Португалецът Андре Матиаш, който се готви с “железничарите” в Сандански е далеч от представите на Васев за нов централен нападател. Той ще бъде отпратен за родината си, а на негово място ще бъде търсен друг изпълнител.

Шефовете на Локо (Сф) мечтаят за Емил Гъргоров и Антон Карачанаков, но двамата към момента нямат никакво желание да остават в България. Поради тази причина столичани ще прегледат дисковете с предложените им футболисти, като не е изключено към тима през следващата седмица да се появят двама чужденци, които да изкарат проби по време на лагера в Турция.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ