Само в 7DniFutbol.bg

Камбуров чака присъдата на феновете

7 Dni Futbol23.01.201530

“Локомотив” (Пловдив) ще бъде изведен довечера срещу “Литекс” от Мартин Камбуров. Факт, който би трябвало да напълни сериозно стадиона в Лаута. Най-малкото, защото “черно-белите” дължат едно голямо “Благодаря” към човека, който ги възроди. Всъщност дори не трябва да го казват, а просто да бъдат там, да са на “Локомотив” в 17 часа. Което ще е много повече от обикновено “Благодарим ти, Марто”.
Сега Камбуров повече отвсякога се нуждае от подкрепата на онези, заради които се върна да помогне на “Локомотив” лятото. И заради които остана зимата. За Мартин нямаше да е проблем да приеме офертата на Николайчо Гигов. Или пък да обърне внимание на подмятането на Стойчо Младенов. Той обаче остана на Лаута, за да изчисти името си. А заедно с това и да съхрани “Локомотив”. Представяте ли си какво щеше да е, ако Камбуров бе напуснал отбора? Веднага си тръгваха и останалите. Защото той е лидерът, той казва какво да се случва. Той показва как да се случва. Е, Мартин за пореден път показа как се обича “Локомотив”. Цяла есен пък показа за кой ли път как се играе за “Локомотив”. А покрай него играха и останалите. Покрай него от нищото се появи и Карагарен. Покрай него “Локомотив” остана цял.
Сега Камбуров заслужава довечера покрай него да са отново феновете. Да покажат, че вярват на идола си, а не на обвиненията срещу него. “При нас са най-големите мъжкари в “А” група. Прави им чест на нашите футболисти, че търпеливо изчакват да дойде щастието. Същото важи за масажистите, за домакина, за всички. Направеното досега от тях е истински подвиг”, отсече пред “7 дни спорт” Петър Пашев. Сигурно е така. Както е сигурно и че лицето на този подвиг е Мартин Камбуров. Да видим сега колко от феновете ще застанат зад това лице, колко ще застанат срещу проблемите му. Ако пак са 500 както срещу “Локо” (Сф), Мартин по-добре да чуе какво брои Гигов.

ИЗТОЧНИК: 7 ДНИ СПОРТ

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ