Само в 7DniFutbol.bg

Обрат! Безяк иска да уважи Лудогорец

7 Dni Futbol23.01.201540

Личният агент на Роман Безяк коментира ситуацията около своя клиент, която е сред най-дискутираните в последните няколко седмици. Тимо Пулковски, който представлява звездата на “Лудогорец”, разказа как вървят преговорите с шампионите за нов договор на нападателя.
“Имахме среща с ръководството на “Лудогорец” преди няколко седмици. Преговаряхме и казахме нашата идея за бъдещето на Безяк, той става свободен агент през лятото. Неговото желание е да покаже уважение към клуба, тъй като тук му беше даден път. Кариерата му тръгна нагоре и той получи шанс да играе на високо ниво. Безяк е добро момче и не прави проблеми, той знае, че в “Лудогорец” му помогнаха”, коментира Пулковски пред “7 дни спорт”.
Мениджърът работи в агенцията на популярния Клаус Функ, която има отлични връзки в Германия. Тимо Пулковски разкри, че именно клубове от Бундеслигата следят ситуацията около Роман Безяк.
“Засега ще почакаме какво ще предложат от “Лудогорец”. Ние не бързаме, зависи каква е офертата, Роман ще прецени къде да продължи своята кариера. Сега вече клубове от Германия и Италия проявяват интерес към него”, добави Пулковски.
Според агента на футболиста клубове от Бундеслигата следят нападателя. През миналата година интерес към Безяк имаше от “Вердер” (Бремен).

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *