Само в 7DniFutbol.bg

Китайци фаворит №1 за спонсор на Ботев Пд

7 Dni Futbol23.01.2015130

“Ботев” (Пловдив) ще има спонсор въпреки твърденията на клубната управа, че може да кара без такъв. Най-малкото, за да се доближи максимално до изискванията за финансов феърплей. След отказа на “Виваком” да продължи контракта си с Канарчетата най-вероятно такъв ще бъде намерен в лицето на Great Wall. Марката китайски автомобили, произвеждани в завода на Гриша Ганчев и Цветан Василев, трябваше да се появи на екипите на “Ботев” още преди време, но банкерът реши, че е по-добре да държи там логото на КТБ.
Както “7 дни спорт” вече писа, след бягството на Цветан Василев в Белград точно собственикът на “Литекс” е човекът, грижещ се за финансирането на “Ботев”. Неслучайно и 51 процента от клуба бяха прехвърлени на близкия до него Веселин Бушев. За това е признал и Василев на среща с фенове миналата година в сръбската столица. Тогава издирваният от родното правосъдие габровец в прав текст е информирал бултрасите, че Ганчев е единственият читав човек у нас и могат да му имат пълно доверие. Неслучайно Василев експресно прехвърли на ловешкия бизнесмен могъща структура като “Петрол”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ