Само в 7DniFutbol.bg

Локо Пд удари по софийска телевизия

7 Dni Futbol23.01.201520

Локомотив Пловдив отряза Канал 3 за живо излъчване на утрешната контрола между смърфовете и Литекс днес.
Както е известно кабелната телевизия ще излъчи на живо в събота приятелската среща между Ботев и Берое. От Канал 3 имаха идеята да предават и мача на Локо Пд, но от Лаута са поискали да бъдат компенсирани за това, че определен брой зрители ще предпочетат да си останат вкъщи пред телевизорите.
От кабелната телевизия обаче обявили, че нямат практика да плащат на клубове за излъчването на приятелски срещи и така двете страни не са постигнали договорка. От Локомотив Пловдив се аргументираха пред PlovdivDerby.com с това, че хвърлят средства в тези трудни времена за организацията на мача, за осветление, съдии и т.н. и според тях е коректно, ако някой иска да предава мачовете им на живо за си заплати съответната сума за това.

Наскоро Левски също са поискали средства от кабелната телевизия, за правата на тяхна контролна среща играна преди няколко дни.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ