Само в 7DniFutbol.bg

Карачанаков цял живот ще съжалява за ЦСКА!

7 Dni Futbol23.01.201540

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов отговори на нападките на Антон Карачанаков, който обясни напускането си с неизпълнено обещание от страна на Екзекутора на Ливърпул да го пуска в игра. Роденият в село Ново Делчево футболист обяви, че в последните два мача за 2014 г. на трибуните е имало мениджъри, дошли да го гледат, но треньорът не му дал възможност да се изяви пред тях. Непосредствено след Нова година Карачанаков разтрогна с ЦСКА заради забавяне на заплата.
“Искал повече минути да играе. Ама тук не става въпрос за искане. Това не е пазар да отидеш да си купиш един килограм картофи или два килограма картофи. Трябва да си извоюваш тази позиция. На никой не даваме, не харизваме титулярно място. На никой. Ние не сме глупави, не сме аджамии, не сме слепи, виждаме много добре. Да, имаме футболисти с много добри качества от младите, но това, което до този момент правят, не е достатъчно”, каза Младенов в интервю пред клубната телевизия.
Той припомни, че Карачанаков не е играл редовно и при предшественика му. Самият Младенов е проявил търпение и когато е очаквал вече Карачанаков да му се отплати последният си е стегнал багажа. “Сигурен съм, че ще съжалява цял живот. Димитър Пенев беше казал една приказка за младите – да бързат бавно. И е много правилно. Когато човек вникне в думите, е много правилно“, каза още Стойчо Младенов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *