Само в 7DniFutbol.bg

Скандал! Безяк отказа 50 бона заплата, бяга от Разград

7 Dni Futbol21.01.201580

Новият договор на Роман Безяк продължава да е главна тема в Лудогорец. Спортно-техническият щаб иска час по-скоро проблемът да бъде решен. Засега обаче преговорите по удължаване на контракта, който изтича през лятото, удрят на камък.
В последните дни ръководството на шампионите прави всичко по силите си, за да склони словенеца да остане. За целта на масата е била сложена значително подобрена оферта. Условията в нея са били доста по-високи от тези, вписани в настоящия договор на Безяк.

“Тема Спорт” твърди, че словенецът е получил предложение за заплата от около 25 хиляди евро (близо 50 хиляди лева) на месец. В офертата към него има предвидени и редица бонуси, свързани с личното му представяне и постиженията на отбора.

Въпреки по-добрите параметри 25-годишният футболист още не е сигурен, че трябва да остане в Разград и след лятото. Той има желание да продължи кариерата си в по-голям клуб от Западна Европа. Причините словенецът да се дърпа са две. Първата е свързана с това, че Лудогорец още не е осъществил нито един трансфер зад граница, а именно това е целта на Безяк. Другата е останалото разочарование у футболиста от решението на ръководството да не го пусне преди година, когато интересът към него бе много голям след силното му представяне в Лига Европа.

През есента Безяк изигра 8 мача в „А“ група, в които отбеляза две попадения. По време на кампанията в Шампионската лига пък той записа 9 мача, като успя да реализира два пъти в мрежата на съперника във втория предварителен кръг Дюделанж.

Най-вероятно в края на месеца ще има нова среща между представителите на Безяк и Лудогорец на която ще бъде обявено дали нападателят е променил решението си.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ