Само в 7DniFutbol.bg

Мама мия! Разпродават ЦСКА край морето

7 Dni Futbol21.01.201571

Имотите на ЦСКА, които са гаранция за вземанията на НАП край морето, да бъдат обявени на публична продан. Това реши варненски съд заради дълг на червените“ към Стоян Йорданов и Христо Маринчев.
Двамата имат да вземат около 45 000 лева от заплати, като с тях било подписано споразумение от изпълнителния директор Александър Тодоров. След това обаче никой не ги потърсил, а сроковете изтекли отдавна. Заради това предприели изпълнителната мярка.

Ако това се случи, проблемите на ЦСКА стават доста сериозни, защото дълговете към НАП стават изискуеми веднага. В НАП е заложена и емблемата на клуба още от времето на „Титан“.

ЦСКА успя да си спести 30 875 евро обезщетение към Томас Черни заради адвокатска грешка. Жалбата е написана така, че то се иска като при дисциплинарно уволнение. Вратарят обаче разтрогна поради неизплатени заплати и искаше парите заради оставането си без работа до края на договора. Дългът към Черни за над 30 000 евро, които той си е заработал, обаче остава. Той трябва да бъде покрит до началото на лицензирането. По принцип решението може да се обжалва пред ВКС, но със сигурност няма шансове ЦСКА да бъде ударен с допълнителната сума, която Черни бе спечелил на първа инстанция.

Според играчите ръководството на „червените“ заблуждава, че е платило и заплатите за декември. Това обяви Александър Томов. Покрити били само ноемврийските. В момента обаче няма как да се напусне.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ