Само в 7DniFutbol.bg

Ай стига с тия сделки на “Ботев” в Италия!

7 Dni Futbol21.01.201550

Ако четеш два определени италиански сайта, ще останеш с впечатление, че “Ботев” е поне 7 години подред шампион на България, дал е на националния отбор Пенев, Стоичков, Костадинов, Лечков и Балъков, а днес не в Ловеч, а само и единствено неговата академия бълва играчи. Т.е. получава се леко разминаване между онова, което знае някой италиански пишурко и родната действителност. Кой я изкривява и защо? Отговорът се крие в играчите, които Лацио, Сампдория, Каляри, Наполи и кой ли още не иска. Всичките до един бяха доведени от определен мениджър на Колежа с активното съучастие на директора Тервел Златев
Е, не е ли странно, че само играчите на един мениджър единствено се харесват на Апенините!? И има ли нещо общо това с вътрешноведомствената заповед юношите на “Коматево” да подписват договори само с него?
Всъщност забелязвате ли откога датира “интереса” към тези момчета? Откакто в “Ботев” се заговори за изчистване на сметки, за свиване на разходи, за точка на комисионерството. Определени среди в клуба дори настояват за отстраняването на Златев. Той го заслужава, дори да се окаже верен само един-единствен факт – за момче, което не припарва до първия тим, са платени 300 000 лева! Колко са стигнали до Бургас, колко до мениджъра му, не е ясно. Но е ясно друго – някой източва здраво “Ботев”.
Друг е въпросът със или без знанието на Цветан Василев и Гриша Ганчев го прави. По-скоро без, затова и сега се залагат трансферни бомби. С тях трябва да бъдат “взривени” резултатите от вътрешната ревизия. Да се обясни как в една и съща посока са изтекли над един милион лева. И да се обещае, че срещу този милион един ден ще продадем някой на “Милан”!
Не е сериозно. Както не е сериозно някой да обяснява, че само защото се снимал до Гарет Бейл, имал договорен трансфер на Тодор Неделев в “Тотнъм”, при това мултимилионен. Чакайте, бе, хора, та Тошко днес играе в Трета немска дивизия… Посмалете малко!

Източик: 7 ДНИ СПОРТ

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ