Само в 7DniFutbol.bg

Намери се! Пловдивчанин спасява Локо (Пд)

7 Dni Futbol20.01.201550

Водещият производител на ПВЦ профили “Профилинк” е готов да стане спонсор на Локо Пловдив, твърдиМеридиан Мач.

Интересното е, че ръководителите от Лаута все още умуват, дали да приемат протегнатата ръка, независимо от финансовия колапс, в който са изпаднали. Шефовете на черно-белите са провели разговори със собственика Здравко Линкин, но засега не са стигнали до договор. Бизнесменът е обявил, че е готов да дава по 120 бона на година. Сумата ще влиза в касата на смърфовете на месечни вноски от по 10 000 лева. Условието обаче е логото на фирмата да бъде изписано на предната страна на фланелките на футболистите.

От управата на Локо Пд засега мълчат, тъй като искат компанията да се обвърже и с други задължения към тима от парк Лаута. Многовластието при черно-белите може да провали сделката, но се очаква развитие в близките дни, пише още Меридиан Мач. Разговаря се и с други бизнесмени, но все още няма никаква официална договорка, а играчите продължават да водят подготовка на добра воля, въпреки, че заради забавените плащания всеки би могъл да разтрогне по всяко време.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ