Само в 7DniFutbol.bg

Скандал със Стойчо гони звезда от ЦСКА

7 Dni Futbol20.01.201580

Тони Силва официално поиска да бъде продаден от ЦСКА, което предизвика скандал със Стойчо Младенов в Турция, пише “24 часа”. Пред свои приятели крилото потвърдил, че треньорът му обещал някои неща, които не изпълнил.
Заради това сутринта Силва официално обяви, че не се чувства щастлив в ЦСКА, във фейсбук. Минути по-късно обаче изтри поста си. Следобед обаче се закле във вярност на Александър Томов.

Положението при „червените“ наистина става изнервящо, след като до момента само се вземат играчи, а няма нито една продажба.

Силва имал намерение да разтрогне заради неизплате-ни заплати, но от ръководството преведоха дори една предварително, за да мине подготовката нормално.

В същото време върви и подготовка за лицензирането на клуба. Някои от служителите празнуваха вчера новата 2014 г., след като им бяха изплатени пари, които се дължат от 2013 г. Един от треньорите в школата дори се похвали, че е взел пари до февруари миналата година. Вероятно след това всички ще подпишат, че нищо не им се дължи.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ