Само в 7DniFutbol.bg

Футболист №1 на Лудите поема към Русия

7 Dni Futbol20.01.201550

Вратарят на „Лудогорец” Владислав Стоянов ще поеме към Русия, в случай че бъде продаден от тима си, пише „7 дни спорт”. Най-добрият страж в България за последните 3 сезона има големи шансове да напусне Разград, ако „зелените” се съгласят на трансфер. Стоянов направи страхотна 2014 г., като първо стана вратар №1 в групите на Лига Европа, после се наложи в националния тим, а след това беше и сред най-добрите в Шампионската лига на поста си.
Към вратаря на разградчани има няколко запитвания от чуждестранни клубове. Все още обаче няма конкретна оферта за стража на шампионите, което беше признато и от ръководството на отбора. По информация на „7 дни спорт” обаче единствената причина в офиса на „Лудогорец” още да не е постъпила конкретна оферта за Владислав Стоянов е това, че трансферният прозорец в някои от първенствата в Европа още не е отворен. Пазарът в руската Висша лига отваря на 28 януари, като тимовете от най-голямата страна още не са се активизирали. Освен това кризата в Русия и обезценяването на рублата също пообъркаха плановете на някои от местните тимове, но главно на по-малките риби, тъй като големите клубове не срещат проблеми. Именно от Висшата лига на Русия е и най-сериозният интерес към вратаря на разградчани. Очаква се новини и раздвижване около него да има едва в края на месеца, което ще съвпадне с лагера на „Лудогорец” в Испания.
Личният агент на Владислав Стоянов Владимир Коев също говори загадъчно в последните няколко дни и не коментира бъдещето на своя клиент. Той изгледа на живо контролата с „Гройтер Фюрт” в неделя, но отказа коментар.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *