Само в 7DniFutbol.bg

Лупи има опасен проблем – ядоса Митьо Очите

7 Dni Futbol19.01.2015270

ЦСКА вече има наистина голям проблем и той се казва Митьо Очите. Не е тайна, че той стъпва сериозно в мениджърските среди, посредством протежето си Милен Георгиев. Точно бургаският футболен агент заяви в интервю за faragency.bg, че ще съди ЦСКА за неизплатена комисиона по трансфера на Ивайло Чочев в италианския Палермо. За Лупи това е добра новина, защото съдът е за предпочитане пред другите методи за убеждаване, използвани от Очите към нередовни платци.

„Завел съм дело срещу ЦСКА и съдът ще каже дали съм прав или не. Не очаквам ЦСКА да си платят доброволно. Да сте чували ЦСКА да са платили на някой? И съм си потърсил правата. Това е нормално, когато си подписал договор и си свършил дадена работа. А работата ми по трансфера на Чочев е около 4-5 месеца. Освен това от тази продажба вкарвам близо милион и 600 хиляди лева в касата на ЦСКА. Когато вкараш едни пари, заслужаваш или благодарност, или комисионна”, заяви Георгиев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ