Само в 7DniFutbol.bg

Стойчо освобождава египтянин от изгнание, той идва в ЦСКА

7 Dni Futbol19.01.201560

Изненадващо ново попълнение може да се озове в ЦСКА, според арабския сайт “Акбар Спорт”. Египетският национал Омар Габер е получил предложение от “червените” и се очаква дори да подпише договор. Припомняме, че треньор преди време в страната на фараоните бе настоящият наставник на ЦСКА Стойчо Младенов.

Играчът скоро навършва 23 години и може да се подвизава по целия десен фланг на терена. Сегашният му клуб е Замалек, като там е използван и като краен бранител, и като краен полузащитник. Доскоро той е бил твърд титуляр в плановете на наставника на Замалек, но след конфликт с него е изваден от първия състав. В страната вярват, че причината за това е фактът, че не е пожелал да поднови договора си. Габер е обвързан със Замалек само до края на сезона и вече може да преговаря като свободен агент с всеки клуб.

Интересното е, че през декември миналата година е бил предложен на Кълъмбъс Крю от американската Меиджър Сокър Лийг. Габер е отказал сделката, от която са щели да влязат пари в клубната каса и е заточен във втория отбор. Официалната причина е, че не са му харесали личните условия.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *