Само в 7DniFutbol.bg

ЦСКА започва преговори с три от звездите си, задържа ги

7 Dni Futbol19.01.201570

Ръководството на ЦСКА обмисля да предложи нов договор на крилото Тони Силва, пише “Тема Спорт”.

“Армейците” са готови да завишат заплатата на португалеца, както и да му поставят освобождаваща клауза в контракта. Договорът му вече бе подновяван веднъж – до лятото на 2017 година, като Силва получи и известно увеличение на заплатата. Въпреки това тя не достига тавана на възнагражденията. Новото предложение най-вероятно ще е именно за заплата от 15 000 лева на месец.

Идеята на клуба говори за това, че “червените” предпочитат да задържат Тони Силва и през пролетта. А шансовете Сержиу Буш или Тончи Кукоч да бъдат продадени нарастват. И към двамата има оферти, които в момента се разглеждат. Интересът към румънеца е главно от Италия, а към хърватина – от Украйна.

Интерес не липсва и към Тони Силва, но вероятността той да бъде продаден е ниска. Португалецът бе следен през есента от Брюж. Белгийският гранд дори прати оферта за него през миналото лято, но тя бе отхвърлена. Разговори със Силва за евентуален нов договор ще бъдат проведени в началото на февруари. Тогава ще се обсъжда и удължаване на контрактите на Александър Тунчев и Марин Оршулич.

Очаква се те да получат предложения за по-дългосрочно обвързване с клуба. За бъдещето на Иван Стоянов ще се преценява след края на сезона в зависимост от представянето му през пролетта. Крилото взе участие само в една среща от началото на шампионата, след което се подложи на операция и така и не може да се върне.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ