Само в 7DniFutbol.bg

Край! Ботев скъса и последната връзка с Цветан Василев

7 Dni Futbol18.01.201590

На гърдите на футболистите на Ботев Пловдив вече няма да стои логото на доскорошната банка на Цветан Василев “КТБ”. Така както се закани директорът Тервел Златев, клубът слага точка и на последната обвързаност със забегналия в Белград банкер. Поне на книга!

От ръководството на клуба са започнали процедура по премахването на името на доскорошния основен спонсор от настоящите официални екипи на жълто-черните. Самото премахване все още не е осъществено, но намеренията на ръководителите на Ботев са налице и се очаква те да не променят това свое решение.

Дали то ще бъде реализирано или нещата ще се уталожат, със сигурност ще стане ясно по време на първата контролна среща на жълто-черните с Берое, когато футболистите на Ботев ще облекат някой от официалните си екипи, с които играят от началото на сезона.

За момента не са ясни мотивите за това намерение. Не е изключено на гърдите на Ботев да се появи нов спонсор, но по-вероятно е поне за момента мястото на надписа “КТБ” да остане празно и тепърва да бъде търсен рекламодател, който да го закупи.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ