Само в 7DniFutbol.bg

Как след 6 месеца глад не се отказва на ЦСКА

7 Dni Futbol18.01.201530

Новото попълнение на ЦСКА Марио Бъркляча говори пред медиите в родината си за трансфера на “Армията”. Според него, “червените” са му отправили предложение, което не е могъл да откаже. Халфът е бивш съотборник с другите двама хървати в отбора – Тончи Кукоч и Марин Оршулич. Той разкри, че именно те са го посрещнали много топло и ще му помогнат да се адаптира в обстановката.

“Вече съм играч на ЦСКА и съм много щастлив. Там ме приеха много топло двамата ми бивши съотборници Тончи Кукоч и Марин Оршулич. С първия съм играл заедно в Хайдук, а с втория в НК Загреб.”

“За последно играх във втородивизионния австрийски Матерсбург. През лятото обаче прецених да не подновявам договора си с тях и шест месеца стоях без отбор. После дойде ЦСКА и ми отправи предложение, на което нямаше как да откажа.”

“Сега основната ми цел е да се върна отново към формата, която демонстрирах доскоро. Нямах търпение отново да играя футбол и затова този отбор е правилното място за мен”, сподели Бъркляча пред вестник “Ютарни лист”.

Около халфа, който след броени дни ще навърши 30 години, има още една “топла връзка”, свързана с България. А тя е, че треньор в Хайдук му е бил Красимир Балъков.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *