Само в 7DniFutbol.bg

Домусчиев: Платих на Батков, за да го има Левски

7 Dni Futbol17.01.201561

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че е изкупил акциите на Тодор Батков от “Футбол Про Медия” поради една единствена причина и тя е за да помогне на Левски. Босът на “орлите” стана едноличен собственик на фирмата и в рамките на пет години ще плати 30 милиона лева на клубовете от “А” група за ТВ правата.

Сумата е доста сериозна и по този начин повечето от отборите ще успеят да се стабилизират финансово. Не е тайна, че голяма част от тях изпитват недостиг на средства и едва връзват двата края.

“Помогнах на Батков само поради една причина. Той ми каза, че парите от сделката ще отидат за Левски и затова реших да го направя. Дадох 500 хиляди лева на Батков, защото разбрах, че по този начин помагам на Левски. Те го заслужават. Ако беше бизнес сделка, никога нямаше да извадя толкова много пари, но заради Левски до голяма степен наруших принципите си. Защото със сигурност акциите не струват толкова”, заяви Домусчиев пред Sportal.bg.

По този повод вчера Батков заяви, че е продал своя дял във “Футбол про медия” в името на Левски.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ