Само в 7DniFutbol.bg

“Трейс” пусна аванта на Лупи

7 Dni Futbol17.01.201540

Покрай изскачащите новини около задължения към клубове или фирми се появи и добра новина за ЦСКА. Всъщност, новината е добра, тъй като Александър Томов и останалите в ръководството получиха отсрочка за дълг към фирма “Трейс”.

Шефът й Галин Михайлов е един от основните акционери и от хората, които помагат значително в трудните моменти на клуба. Той даде заем на “червените” в размер на 300 хиляди лева, които по последни информации са разсрочени и отложени за плащане през лятото. Това потвърди и самият бизнесмен, който заяви, че не иска да пречи, а да помага на клуба от Борисовата градина.

TОтношенията между шефовете на ЦСКА и Галин Михайлов отново са добри, след като е постигнато споразумение за разсрочване на дълга. Припомняме обаче, че не така стоят нещата с няколко други дългове – към Локо (Пловдив) за Пламен Крачунов, към Чавдар Етрополе за Ивайло Чочев и други.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ