Само в 7DniFutbol.bg

Батков шокира: Продадох акциите си на Домусчиев в името на Левски

7 Dni Futbol16.01.201551

Босът на „Левски” Тодор Батков потвърди, че е продал на Кирил Домусчиев 50-те процента от акциите си във фирма „Футбол Про Медия”.

„Да, така е. Всъщност, ако трябва да бъдем точни – сделката беше осъществена още в края на ноември, но никой не и даде гласност. Днес имахме среща за телевизионните права, на която съобщихме за промяната. Явно оттам е изтекла информацията, в което няма нищо лошо.

Вижте, ще бъда откровен. Осъществих сделката с Кирил Домусчиев в името на „Левски”. Продадох акциите си срещу 500 000 лева. Времената са тежки, нашият клуб не е в онова цветущо състояние, за което многобройните ни привърженици мечтаят. И трябва по някакъв начин да закърпваме положението.

Процентите, които аз притежавах, първоначално бяха 45. Толкова имаше и Домусчиев, а останалите 10 процента се държаха от бившите собственици на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов. Впоследствие, когато представителите на фирма „Титан” се оттеглиха, ние с Домусчиев придобихме по 50%. Сега вече той едноличен собственик на „Футбол Про Медия”, заяви Батков пред БЛИЦ.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *