Само в 7DniFutbol.bg

Откритието на Стойчо – хем пие, хем го бият, хем жени го мъчат

7 Dni Futbol16.01.201550

ЦСКА май намери своя нов нападател. От 2 дни в отбора официално е нападателят Стефан Николич, който в кариерата си е играл за “Стяуа”. Дотук добре, ако същият този 24-годишен юнак от Черна гора, не е по-известен като Стефан Алкохола. Прякора му лепват медиите в Румъния, според които Николич е направил по-сериозно впечатление с изявите си в нощните клубове, отколкото с показаното на терена.
“Той е добър футболист, който веднага впечатли в “Поли” (Тимишоара) и всички започнаха да говорят за него. Може би и в “Стяуа” щеше да се наложи без проблем с тези качества, ако не го влечеше толкова нощния живот”, започва разказа си пред “7 дни спорт” репортерът на годината в Румъния Овидиу Йонеску от телевизия “Долче Спорт”.
Николич е сред “любимците” на медиите в Румъния, докато рита за “Стяуа”, след като винаги е способен да произведе новина и да се появи на първа страница.
“Със сигурност Николич повече пъти е бил на първа страница в изданията с изцепките си, отколкото с голове или добри мачове. Да му мислят в ЦСКА, но пък нощният живот в София е развит, така че на Николич ще му хареса”, добавя румънецът.
Безспорно най-големият скандал с участието на Николич е през 2012 г. Тогава, докато играе за “Стяуа”, нападателят заедно със своя верен другар и съотборник Габи Матей са изловени пияни да излизат от дискотека. Таблоидът “Кан Кан” тръгва по петите им и не след дълго е факт уникален кадър – Николич се е провесил от задната врата и повръща в движение. Отзвукът в Румъния е огромен, а скандалът придобива гласност в цяла Европа. Самата случка се развива докато “Стяуа” е в почивка заради мачове на националните отбори. По това време и босът на стелистите Джиджи Бекали е в чужбина на почивка и разбира от медиите за случката. След като му звънят репортерите, Бекали буквално остава безмълвен и не знае какво да каже. “Нямам думи, Стефан се държи като бездомник. Знаех за тези негови проблеми, но му имах доверие”, успява да каже Джиджи.
Сякаш обаче това не е достатъчно на черногореца, за да му дойде акълът. Месеци по-късно отново „Кан Кан” спипа Николич в крачка. Докато е в центъра на Букурещ, нападателят обядва, но и обръща няколко бири заедно с хапването. Въпреки че е сериозно спиртосан, Стефан се качва на лъскавия си джип BMW X6 и почва да кара с бясна скорост по булевардите на Букурещ. Репортерка на таблоида му звъни да го пита за коментар, при което нападателят започва да се оправдава, че бирите са били безалкохолни, но след това се ядосва и реве в слушалката „Да го духаш, кучко!”.
Друг сериозен гаф на Стефан Николич се разиграва непосредствено преди мач на “Стяуа” в Турну Северин. Таранът за пореден път доказва, че не държи на това да спазва режим и пак е на дискотека. Цяла нощ Николич сваля момиче, тръгва си с него в 4.30 ч., но само за да отиде до ресторант за бързо хранене. След като се тъпче с бургери, черногорецът се прибира в дома си 5.30 ч., и то само часове, преди да отиде на тренировка.
По ирония на съдбата обаче не алкохолните гуляи изяждат главата на Стефан Николич. Последната му изява като футболист на “Стяуа” отново не е на терена, а в нощните клубове, но заради другия му порок – жените. И участник пак е неговият авер Габи Матей. Двамата срещат момичета и се опитват да ги свалят, но когато получават отказ стават доста агресивни. Девойките обаче звънят на гаджетата си, които не идват сами, а с няколко бабаити. Защитникът Матей предвидливо побягва, а в един момент Стефан Николич остава сам самичък. Резултатът е счупен нос и белези по лицето. На следващата сутрин таранът звъни на треньора си Лауренциу Регекампф, който е бивш играч на “Литекс” и обяснява, че не може да тренира, защото е паднал от леглото и си е счупил носа. След кратко разследване обаче Реге разбира всичко и уведомява Николич да си търси нов отбор.
Така от голям талант и надежда черногорецът в момента е в графата на провалилите се младоци. Дали в ЦСКА ще избяга от старата си слава, или ще затъне в Студентски град, предстои да видим.

Освен пиячката Стефан Николич има и друг голям порок, а това са жените. Според медиите в Румъния нападателят е сменил десетина жени само докато е играл в “Стяуа”. Повечето или са го оставили, или той тях. Само в един случай обаче клубът се намесва във връзката му и слага много бърз край.
През 2012 г. Стефан започва да се среща с популярната певица Анда Адам. По това време тя е на 32 г., а Николич с 10 г. по-малък от нея. Още в момента, в който Джиджи Бекали чува, че таранът излиза с певица, тропва по масата и отсича “Това няма как да стане. Той е футболист и трябва да мисли за мачовете си”. Намесата на Бекали има незабавен ефект и нападателят бързо, бързо се разделя с Анда.

Източник: 7 дни спорт

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ