Само в 7DniFutbol.bg

Васил Божков ли даде пари на Локо (Пд)?

7 Dni Futbol15.01.201551

Вестник “7 дни спорт” лансира вчера версията, че двама от управленския екип на “Лаута” – Атанас Узунов и Христо Бонев, са ходили преди нова година при Ивайло Дражев в Бургас. Там са получили пари, дадени от хазартен бос, стоящ зад бившия шеф на Черноморец, с които бяха изчистени по заплата и половина на играчите.

Пак вчера босът на “черно-белите” Деян Колев отрече поименно спряганите за собственици на Локомотив Веселин Марешки и Чочо Несебърския. Силният човек на “Лаута” обаче не обели и дума за варианта “Ивайло Дражев”. Което на практика означава, че наистина има бургаска връзка.

Въпросът е кой стои зад почиващия под домашен арест морски бизнесмен. Ако наистина става дума за хазартен бос, това може да е само един – Васил Божков. Още повече, че точно най-богатият българин бе спряган като застъпник от самия Дражев, когато той се кандидатира за президент на БФС.

Пак екс-босът на Черноморец пък преди да влезе в затвора за убийство при катастрофа, се опита да издигне кандидатурата на Божков за мястото на Борислав Михайлов, но в последния момент лидерът на “Нове Холдинг” се отказа от тази идея.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *